Wrågården presenterar MUSIK PÅ GÅR’N.

Vår verksamhet på gården utvecklas ständigt och nu vill vi bjuda in dig till MUSIK PÅ GÅR’N.
Vi kommer presentera evenemang med kända akter i olika genrer. Vi skapar en gemytlig plats på vår gårdsplan, utomhus och sommartid. På området finns scen, restaurang med fullständiga rättigheter.

Välkommen till musikaliska upplevelser på Wrågården!

_______________________________________________________________________________________________________________

28 JUNI 2024

MOLLY HAMMAR

Vi är glada och omättligt stolta över att kunna presentera artisten till vår premiär av Wrågårdens MUSIK PÅ GÅR’N – Molly Hammar!

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och prisades samma år med en Rockbjörn för Årets Genombrott.

Under första halvan av 2021 släppte Molly sin andra EP “God is lonely too”. Och därefter gav hon sig ut på en sommarturné med spelningar på bland annat Lollapalooza. Följt av en medverkade i 2022 års upplaga av Så Mycket Bättre under hösten.

Våren 2023 släppte Molly låten ”All my friends” och begav sig ut på en succéartad Sverigeturné med samma namn. Turnén övergick till en sommarturné med stopp på några av Sveriges största scener, däribland Lollapalooza i Stockholm. 

Nu är Molly aktuell med nya singeln ”I fönstret på andra sidan gatan” samt med soundtracket till den globala Netflixsuccén ”Avgrunden”.

Den 28 juni kommer Molly till MUSIK PÅ GÅR’N med sitt band, varmt välkommen!

_______________________________________________________________________________________________________________

12 JULI

MONEYBROTHER

Vi är stolta och glada att kunna presentera Moneybrother som gäst på Musik på går’n.

Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartist och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blef Moneybrother med hela svenska folket.

2023 firade Moneybrother 20-årsjubileet av sitt debutalbum Blood Panic, liksom ungefär 1000 spelningar som blev en direkt följd av skivan. Under åren som passerat sedan ’Blood Panic’ har Anders ”Moneybrother” Wendin cementerat sin position som en av våra mest angelägna artister.

Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.

Den 12 juli kommer Moneybrother med band till MUSIK PÅ GÅR’N – varmt välkommen!

Biljetter är tillgängliga från 09.00 15 maj 2024.

_______________________________________________________________________________________________________________

______

24 AUGUSTI

INOM KORT

Artist för denna konsert presenteras inom kort.

_________________________________________________________________________________________________________

Praktisk info inför sommarens MUSIK PÅ GÅR’N

Arrangemanget är spelningar under bar himmel. Det innebär att du får klä dig efter väder och att bekväma skor som klarar av livet på landet är att föredra!

TIDER
17:30 Musik på går’n öppnar
18:00 Musik-DJ
20:00 Konsert med kvällen artist
23:30 Gården stänger

BILJETT
Du behöver inte skriva ut din biljett, men du behöver kunna visa upp den i en mobil med en så pass hel skärm att vi kan scanna in den.

ÅLDERSGRÄNS
Barn och unga under 18 år är varmt välkomna i målsmans sällskap. Barn som fyllt sju år behöver en egen ordinarie biljett. Hos oss ska det vara enkelt att gå på konsert och alla är välkomna.

PARAPLY
Är strängeligen förbjudet! …av den enkla anledningen att det skymmer sikten för dina konsertkompisar som hamnar bakom.

CYKELPARKERING
Det finns ett oändligt antal cykelpakeringsplatser så vi vill uppmuntra alla som kan att ta cykeln ut till oss.

BILPARKERING
Det finns ett större antal parkeringsplatser på Wrågården men inte obegränsat. Självklart finns det parkeringsplatser för personer med funktionsvariation i nära anslutning.

KÄK
Vi serverar vår goda gårdsmat så som pizza, burgare mm, du bestämmer på plats vad du är sugen på helt utan förbokning! På menyn finns både vegetariskt och veganskt alternativ.

Har du några andra allergier eller preferenser och känner dig osäker så får du gärna höra av dig till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.

För att släcka törsten så har vi bira, vin och andra drycker. Som finns i våra barer och restaurang.

X