Veckans lunch (V29 2019)

Måndag

Ugnsbakad falukorv med äpple och gul lök samt chilicreme, rostad potatis
Provencale penslad sej med vitvinsås och kokt potatis
Veckans vegetariska: Kidneyböna och kikärtsbiff med tzatziki

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och lingon
Panerad Alaskakummel med rom och örtdressing
Veckans vegetariska: Kidneyböna och kikärtsbiff med tzatziki

Onsdag

Järpe fylld med fetaost och soltorkad tomat samt rostad vitlökssås, ugnsrostad timjanpotatis
Ångad Alaskafilé med ägg, rödlök, dill serveras med brynt smör
Veckans vegetariska: Kidneyböna och kikärtsbiff med tzatziki

Torsdag

Bacon och tomat toppad kycklingfilé med choronsås, klyftpotatis
Fiskgratäng i hummersås med salladslök, kokt potatis
Veckans vegetariska: Kidneyböna och kikärtsbiff med tzatziki

Fredag

Bisonbiff fylld med bacon serveras med pepparsås och rostad potatis
Pasta med lax och räksås
Veckans vegetariska: Kidneyböna och kikärtsbiff med tzatziki

• Lunch inklusive salladsbuffé, bröd, smör och vatten/kolsyrat vatten 95 kr,
vi bjuder dessutom på kaffe och en liten kaka efter maten.
• Lunchkort 950 kr (betala 10 få 11 lunchen fri)

Varmt välkommen!