Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy är skapad för att visa hur din integritet skyddas och hur vi använder uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar till oss när du använder webbplatsen.

Insamling och användning av personuppgifter
När du navigerar på webbplatsen samlar vi automatiskt in information om vilka sidor navigerar till, hur länge du stannar där. Denna information binds samman med hjälp av kakor och IP-nummer så att vi kan lära oss om vad besökare som grupp föredrar för innehåll.
Personuppgifter som namn, personnummer, telefonnummer eller annan data som direkt kan kopplas till dig registreras endast om du aktivt väljer att fylla i det någonstans och i sådant fall avser vi att hantera din data i enlighet med PUL.

Kakor (Cookies)
Kakor har sedan länge varit en väsentlig del av webbplatser och är information som vi kan spara på din dator. Enligt lag krävs det att vi informerar dig om att detta används av så väl oss som i tredje part och om du inte vill att detta sker kan du dels stänga av det i webbläsarens inställningar men även ta bort kakor som sparats av vissa webbplatser.
Normalt sätt används kakor för att spara data om hur du använder en tjänst och sedan ge dig en bättre upplevelse när du navigerar på webbplatsen.
Om du t.ex. vill spara boende i en favoritlista utan att skapa ett konto och logga in så krävs det att kakor används så webbläsaren och webbplatsen vet vilka hotell du t.ex. sparat i favoritlistan. Att stänga av kakor helt och hållet skulle även deaktivera dessa funktioner.

Informationsdelning till tredje parter
Vi respekterar all den information du väljer att delge oss och detta är inget som per automatik delas med tredje parter. Däremot registreras surfbeteende och trafikspårning av tredje parter och är en del av den reklam och statistik vi för över webbplatsen.
Uppgifter som namn, e-post och andra personuppgifter kommer aldrig att delas med tredje part så länge du inte aktivt och tydligt medger detta i samband med att du skickar dessa uppgifter.

Externa länkar och andra webbplatser
Alla länkar du klickar på leder inte nödvändigtvis till en sida på vår domän. Så fort du lämnar wragarden.se och hamnar på en annan domän så är det även andra policys som gäller. De kan hantera din information på ett annat sätt och det är ditt ansvar att läsa det.

Samtycke
När du navigerar på denna webbplats och använder den så samtycker du automatiskt till denna policy.
Om du inte samtycker till vår hantering av personuppgifter så ska du heller inte lämna det till oss.

Säkerhet
Vår webbplats använder inte SSL för att kryptera trafiken mellan webbplatsen och dig som användare. Tänk därför efter och var selektiv i den information du delar när du befinner dig på denna webbplats.

Däremot använder vår bokningspartner BOOK VISIT givetvis kryptering. Detta är även något som syns i webbläsaren tydligt och du bör även läsa deras integritets policys gällande detta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.